Konferera på mysigt fjällhotell

Konferens-042

 

Klart du ska konferera i fjällen! Ta med dig kollegorna eller dina bästa kunder till Olarsgården och slå er ner vårt nybyggda konferensrum som rymmer upp till 50 personer. Behövs fler lokaler går det även att utnyttja vår restaurang eller vårt "vardagsrum" med soffor, sprakande brasa och fjällutsikt.
Här har ni allt ni behöver för att svetsa ihop gänget, utvärdera eller blicka framåt. Hos oss kan du lägga din dagskonferens eller konferens med övernattning.

Hör av er till oss så hjälper vi er att sy ihop ett uppskattat aktivitetsprogram, beroende på säsong. Vi kan Sälen och dess omnejd, och tipsar gärna om vilka skidbackar som passar allt ifrån nybörjaren till den erfarne. Vi har stenkoll på var de vackraste vandringslederna går och tror vi har en aning om var gammelgäddan egentligen vilar om ni vill greppa tag i fiskespöt. Lägg till en unik upplevelsemiddag på Lindalen, Lindvallens eller Östfjällets Fäbod. Läs mer här.
Vi i köket ser under dagen till att era smaklökar blir tillfredsställda, genom att servera fika, lunch och/eller middag anpassat efter ert behov.

Konferensrummet är utrustat med whiteboard, projektor, fritt wi-fi och ljudanläggning.

För att boka eller få mer info: Fyll i formuläret till höger eller ring oss på 0280 - 210 29.

Hyr hela Olarsgården

Hyr hela Olarsgården i Sälen med 54 bäddar som din egen storstuga! 20 charmiga rum, bra konferensmöjligheter, underbar matsal och ett mysigt vardagsrum. Och det bästa av allt, frukostvärdinna, serveringspersonal, kock, bartender, ja all tänkbar service ingår.

Konferenes i storstuga - Boka unika Gattar i Tandådalen

Läs mer här.

Offertförfrågan